Träningsmatch: St Sundby GoIF - VoIF Diana 4-1

St Sundby - VoIF Diana 4-1  (4-0)

Målskytt Diana: Adam Määttää

 

Lördag eftermiddag och dags för VoIF Dianas sjunde träningsmatch. Denna gång stod St Sundby GoIF för motståndet hemma på Hammargärdets gräsplan. Denna gång såg Dianas laguppställning både kvantitativt och kvalitativt, mycket bättre ut, än vid förra veckans match!

 

Men det är inte alltid som resultatet, blir vad man förväntat sig. Diana åkte på ett väldigt tidigt baklängesmål. Sedan fortsatte målen att trilla in i första halvleken! VoIF Diana var stundtals pinsamt utspelade. Som vanligt var det mittfältets defensiva arbete och försvarets vänstra sida, som var mindre bra.

 

Andra halvlek bjöd på en remarkabel scenförändring! från att ha varit utspelat - övergick Diana till att fullständigt dominera tillställningen!

 

Vi på läktarplats fick gnugga oss i ögonen och fundera på om det var samma lag, som spelat i den första halvleken. Några positionsförändringar och lite markeringsspel, kom att göra underverk för Diana. Målchanserna radades upp och St Sundbys målvakt, lyckades med både tur och skicklighet hålla bollen ute ur målet.

 

Resultatet speglar kanske inte matchbilden - men för femte gången denna säsong lämnar Diana w.o. i första halvlek - för att sedan visa prov på gott fotbollskunnande i den andra!

 

Bäst

VoIF Dianas andra halvlek, den gav hopp om framtiden. Dejan Sakotics försvarsspel i första halvleken - magiskt enligt en del!

 

Bra

Niklas Karlsson, Abbas Al-Ali, Rasmus Ahlberg, William Ortega. VoIF Dianas produktion av målchanser..

 

Mindre bra

VoIF Dianas försvarsspel i första halvlek. Tre mål från i stort sett samma position i vänsterförsvaret!

 

Dåligt

Några Dianaspelare som begår lite onödiga efterslängar och vårdslösa tacklingar - det kan vi vara utan!  Fotboll är en kontaktsport, man kan inte dela ut en smäll och sedan gnälla när motståndaren, utsätter en själv, för samma behandling. Detta gällde båda lagen!

 

Nu återstår endast en träningsmatch - Näshulta GoIF  den 21/4 klockan 14.00 i Näshulta. Det vore kul med en match där VoIF Diana är med från start!

 

Vi syns på träningen i veckan!

 

Matchbilder