Träningsmatch: Kvicksunds SK - VoIF Diana 4-1

Kvicksunds SK - VoIF Diana 4-1  (3-0)

Målskytt Diana: 3-1 Johan Wansulin

 

Ännu en träningsmatch har spelats och ännu en förlust har inkasserats. Om laget i den förra matchen var ett hopplock - tänk er då det i kvadrat! Där har ni förutsättningarna kunde med andra ord varit bättre. Av den gamla besättningen var Roger Sandström, Niklas Karlsson, Johan Wansulin, Christian Dahlgren och William Ortega, med på planen. Avbytare fanns inga och det var med nöd och näppe - som vi fick ihop till ett fullt lag.

 

Vad sägs om följande återbudslista: Rasmus Ahlberg, Adam Määtää, Tommy Vasilevski, Kristian Stapic, Dejan Sakotic, Elvir Cimirotic, Abbas Al-Ali, Ulf Malmström, Ismael Rodrigues, Vanja Ilic - jag har säkert glömt några.

Med den listan  var det ett under att matchen ens kunde genomföras!

 

Jag lider med Lazar, som inte får någon chans att spela ihop ett lag!

 

Bäst: Att det blev match! Johan Wansulin som libero, planens gigant!

 

Bra: Dianas andra halvlek! Det fanns en del intentioner om fotbollskunnande bland spelarna. Arbetsinsatsen  var helt  OK!  Roger Sandström i målet, inte mycket att göra på målen. Nasir Ibrahimis arbetsinsats är OK. Niklas Karlssons andra halvlek.

 

Mindre bra: En del spelares oförmåga att ta till sig taktiska råd från tränaren. Kunnande finns - men man kunde få ut så mycket mer om man gör som tränaren säger...

 

Dåligt: Två domslut som gick oss emot - ett bortdömt mål, som ej var offside och Kvicksunds sista mål, där domaren släpper ett "släpp den" och ställer dianaförsvaret..

 

Riktigt dåligt: VoIF Dianas första halvlek - inte många rätt - tyvärr!  Men det berodde på att vissa av spelarna ej träffat varandra innan match. Efter en del ompositioneringar i andra halvlek, blev det bättre!

Tyvärr Nasir Ibrahimi - man får inte dra på sig en sådan utvisning, som du gör!  Frustration - ja, men det skall inte gå ut över motståndaren. Bättring tack!

 

Nu tar vi nya tag under veckan som kommer och visar St Sundby - att vi kan spela fotboll. Reservera LÖRDAG klockan 17.00 för match! Vi syns på träningen i veckan!