Träningsmatch: Flens IF - VoIF Diana 2-0

Flens IF - VoIF Diana 2-0  (2-0)

 

Ännu en träningsmatch är avklarad, och ännu en förlust har tyvärr inkasserats. Det är verkligen upp och ned för VoIF Diana. Förra matchen varm spelartruppen stor och många bra spelare var med. Denna gång var det tyvärr lite mindre folk i truppen. Till sist blev vi tolv spelare - det är lite för lite!

 

Bäst: Försvarsspelet är helt OK - vi släpper inte in så mycket mål! Förvisso hade vi en del tur och en bra målvakt - men försvaret är inte problemet!

 

Bra: Vår andra halvlek - där vi fick lite ordning i laget och kom närmare motståndaren. Då lyckades vi också skapa en del framåt.

 

Mindre bra: Vårt anfallsspel - det hackar en hel del, men det beror nog mest på det jag skriver under nästa rubrik!

 

Dåligt: Vi fick inte heller denna gång någon ordning på mittfältsspelet. Första halvlek var INTE bra!  Ingen verkade veta vad de skulle göra och man tog inte markering. Närman sedan blev väldigt defensiva - då blev det INTE bra!

 

Riktigt dåligt: Skänka bort ett flertal inkast - genom att inte kunna kasta på ett rätt sätt. Det klarar t.om en pojklagsspelare....

 

Målen var ett friläge (solklar offside) och en snygg bicykletas efter en hörna.

 

Skapade vi ingenting då? Jo, Nasir Ibrahimi missade en straff... William Ortega hade ett skott i ribban. Christian Dahlgren hade ett skott i ribban... Så mycket mer var det inte!

 

Flen hade två nickar i ribban och de missade också en hel del bra lägen....

 

Nu återstår en veckas träning innan matchen nästa fredag mot Kvicksunds SK. Försök att träna i veckan och framförallt - försök reservera fredagen för matchen!