Inget veteranlag 2017!

Veteranlag 2017

VoIF Diana har beslutat att inte anmäla något lag till spel i Veteranserien 2017!

Styrelsen + ledningen för laget har dessutom bestämt att för att hålla ett lag 2017 - SKALL det den 15 februari finnas 20 st spelare som har betalt medlemsavgiften!
Har inte 20 spelare betalt avgiften - då kommer vi inte att anmäla något lag!

Detta var utgångspunkten för oss när vi skulle fatta ett belut - OK vi förstod ju att vi inte skulle få 20 st betalande, men vi var beredda att diskutera saken om vi skulle komma upp i någorlunda skara betalande medlemmar!
 
När vi skulle fatta beslutet om spel eller inte - hade vi att ta ställning till att det hade kommit in sju (7) st medlemsavgifter den 31/3.. Det var samma antal som betalt den 15 februari...

Visst - vi hade kunnat chansa och anmäla ett lag - men med förra säsongen i färskt minne - var inte det ett realistiskt alternativ!  Kan bara nämna att den WO-avgift vi drabbades av förra året - kostade mer än vad vi fick in i medlemsavgifter från spelare och ledare....

Det är möjligt att det finns jättemånga spelare som vill spela veteranfotboll för VoIF Diana - det är dock en viss skillnad mellan att muntligen säga  sig vara intresserad och att, som vi bad om, visa sitt intresse genom att betala medlemsavgiften!  Just det här att betala medlemsavgiften - var styrelsens sätt att få en uppfattning om hur stort intresset var - tyvärr blev svaret: "inte tillräckligt stort för att anmäla ett lag"!

En annan sak som spelade in vid beslutsfattandet var att det under förra säsongen ofta var så att det någon dag innan match - fanns bra med spelare, för att vid matchdag ha blivit så få att man inte fick ihop fullt lag - vissa spelare hörde inte ens av sig, utan bara uteblev.....

Sammanfattningen: Vi styrelsen vågade helt enkelt inte chansa på att den här säsongen skulle bli bättre än den förra - då förutsättningarna (inbetalade medlemsavgifter) - var ännu sämre än förra året!

Ni som betalt in medlemsavgiften kommer naturligtvis att få den återbetalad omgående!

Föreningen kommer inte att läggas ned - men vi kommer inte att spela fotboll denna säsong! Vi återkommer med lite andra aktiviteter, för att hålla kontakten!

Styrelsen för VoIF Diana genom
Per Båverud