GULDFEMMAN 2013 - Fina Priser!

Vi är med i Guldfemman 2013

 

Säsongen 2013 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Det är ungefär som Aftonbladets koncept Drömelvan, men med lokal prägel. I stället för att köpa 11 spelare från Allsvenskan, väljer kunden 5 spelare från vårt A-lag. Ingen drömelva alltså, utan en guldfemma.

 

Spelarna i A-laget får poäng efter sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en fotbollsresa till England, värde 4 000 kr.

 

I mitten av februari kommer det gå att köpa sin guldfemma och då kommer vi i föreningen också att marknadsföra detta med hjälp av tryckta säljblad. Det går att handla både via nätet och kontant. Vi kommer att länka till vår sida hos guldfemman härifrån när allt är redo. En guldfemma kostar mellan 70 kr och 230 kr beroende på vilka spelare man köper.

 

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt föreningen. Hjälp oss gärna att sprida detta.

 

Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, m.m. på följande länk.

 

www.guldfemman.se

 

Mer info kommer under våren!