2016 Veteranserien: Skogstorp - Diana 4-1

Skogstorps GoIF - VoIF Diana 4-1 (4-1)

Målskytt Diana: 1-1 Thomas Eriksson

Så var det då dags för höstpremiären för VoIF Dianas veteranlag. Efter ett långt sommaruppehåll stod Skogstorps GoIF för motståndet på Orrlidens IP.

Som vanligt fick Dennis slita för att få ihop ett lag - 16 man i laguppställningen , blev till sist 13 man på planen.

Matchen började i ett lågt tempo och bägge lagen försökte vårda passningsspelet.

Efter ca 10 minuter slarvar Diana i passningsspelet och vips kan Skogstorp göra 1-0. Efter det målet spelar Diana upp sig och rullar bollen snyggt mellan sig. "Skönspelet" betalar sig och Thomas Eriksson kan nicka in ett inlägg från Robin Asker till 1-1. Därefter följer några minuter av hyggligt spel från båda håll. Men så kontrar Skogstorp in 2-1. Det var ett lite udda mål - då spelaren är ca 3 meter offside och alla slutar spela, även anfallaren - men det kommer ingen signal och han kan enkelt jogga fram och runda Roger Sandström i Dianamålet.

Dianaspelarna blev mycket irriterade och släppte fokus på matchen och började gnälla på domaren istället... Det betalade sig inte bättre än att Skogstorp kunde kontra in ytterligare ett mål - även denna gång i misstänkt offsideposition. Uppförsbacken var nu brant och det blev inte bättre av att Skogstorp kunde trycka in ett jätteskott i krysset till 4-1. Det blev också halvtidsresultatet.

Andra halvlek bjöd på ännu långsammare spel och Diana höll spelet väl uppe. Dock skapade Skogstorp några riktigt bra chanser i slutet - men då trädde Roger Sandström in och gjorde några riktigt vassa räddningar.

Slutresultatet blev 4-1 och Skogstorp vinner rättvist - dock var det lite synd på offsidemålen - de sätter ned moralen i ett lag som verkligen skulle behöva lite medflyt istället!

Nu väntar ny match på SÖNDAG den 21 augusti mot Triangelns IK på Ekängens IP klockan 18.00.

Här är spelartruppen till matchen mot Skogstorps GoIF: Roger Sandström, Erik Andersson, Kenneth Andersson, Robin Asker, Thomas Eriksson, Markus Heikkinen, Mikael Larsson, Roger Lindgren, Kenneth Hultman, Ulf Malmström, Tommy Staafv, Justice Okyere, Robert Mikulicin, Jesper Strid, Dennis Lundberg