2016 VETERANSERIEN  VoIF Diana - Hällby 0-2

VoIF Diana - Hällbybrunns IF 0-2  (0-0)

Så var det då äntligen dags för seriepremiär i VETERANSERIEN!

VoIF Diana hade att möta Hällbybrunns IF på Ekängens IP.

Som du ser på laguppställningen nedan - så hade VoIF Diana utökat truppen en del sedan förra säsongen. Förvisso har en del spelare försvunnit, så det är kanske status quo på antalet....

Dagens motståndare Hällby hade föryngrat sin trupp en del sedan förra säsongen - det kom att spela en avgörande roll - skulle det visa sig!

Matchen började i ett lågt tempo och bägge lagen försökte spela bollen inom laget. Det syntes att det var säsongspremiär - då precisionen i passningarna hade ett och annat att önska.

Hällby var det lag som var lite vassare och skapade ett par halvchanser - men halvtidsresultatet stod 0-0.

I andra halvlek tog åldern ut sin rätt och Hällbys "unga" spelare började löpa lite mer och det ställde till det för hemmalaget. I början på andra halvlek så tog Hällby ledningen efter ett skott ur snäv vinkel. De fortsatte sedan att trumma på och efter några minuter så låg det åter en boll i dianamålet - ditspelad efter ett snyggt anfall av Hällby.

Efter dessa mål blev spelet lite jämnare, Diana skapade ett par hyggliga chanser och närmast mål var Christer Hultman, som tvingade Hällbys målvakt till en jätteräddning med foten. Christers avslut räddades i stolpen och till en resultatlös hörna.

Hällby hade sedan ett antal vassa kontringar - när Diana fyllde på framåt. Det kan nämnas ett läge där Roger Sandström får göra en jättefin reflexräddning framför två frispelade Hällbyspelare.

Sammafattning: Hällby var ett lite bättre lag och vann rättvist! Det är bara för VoIF Diana att komma igen till nästa omgång - som spelas på SÖNDAG den 22 maj klockan 17.00 på Balsta IP mot IFK Eskilstuna.

Spelarkritiken hoppar vi över denna gång - alla gjorde sitt bästa allt efter sin förmåga!

Spelartruppen till matchen mot Hällby: Roger Sandström, Jim Asplund, Robin Asker, Kenneth Andersson, Niklas Karlsson, Tommy Staafv, Jesper Stridh, Ulf Malmström, Justice Okore, Lal Berglund, Kenneth Hultman, Christer Hultman, Micke Larsson, Markus Heikkinen, Micke Olsson, Daniel Karlsson, Robert Miculicin