Årets match: Nya VoIF Diana - Gamla VoIF Diana 4-3

Nya VoIF Diana - Gamla VoIF Diana 4-3  (2-1)

Målskyttar Nya Diana: Kadar Hassan, Abdi Mahamed, Rasmus Ahlberg, Kristijan Stapic

Målskyttar Gamla Diana: David Eriksson 2, Martin Johansson

Tommy Vasilevski, Abbas Al-Ali, Mustafa Abbasi, Vanja Ilic, Micke Lundmark, Kristijan Stapic, Abdi Mahamed, Dragan Basic, Rasmus Engström, Kadar Hassan, Rasmus Ahlberg, Kimani Kamau, Fanar Soror Francis, Elvir Cimirotic, Kristian Dahlgren

Gamla VoIF Diana ställde följande spelare på benen:

Dennis Lundberg, Martin Johansson, David Eriksson, Danne Eriksson, Ulf Malmström, Henke Gustavsson, "Spagge" Andersson, Tommi Järvinen, Johan Vansulin, Roger Sandström, Rickard Käll,  Erik Andersson, Christian Dimitrevic, Niklas Karlsson, Jim Asplund

Tyvärr så blir det inte något matchreferat från denna match - då er annars allerstädes närvarande skribent, var tvungen att grilla hamburgare. Detta skedde på en helt annan del av Ekängen, varför jag nöjer mig med laguppställningar och slutresultat.

Jag kan väl säga att de gamla tog ledningen efter bara någon minut genom en nick av David Eriksson. Kvittering i första halvlek av Kadar Hassan och ledningsmål av Abdi Mahamed i slutet på första halvleken. De gamla kvitterade precis i början på andra halvlek genom Martin Johansson.

Sedan säger ryktet att David Eriksson gjorde 3-2 till de gamla. På slutet gjorde Rasmus Ahlberg och Kristijan Stapic varsitt mål och ledde de nya till seger.

Ryktet säger jämn match - jag bekräftar det från första halvlek......